Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدگل عیسی زایی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: مرکز وکلای قوه قضاییه سیستان و بلوچستان در تابستان ۹۸ راه‌اندازی شد که دارای پنج کمیسیون آموزش و اختبار به کارآموزان، کمیسیون نظارت و بازرسی قضایی، کمیسیون رفاه و امور مالی، کمیسیون فرهنگی و اجتماعی و کمیسیون پژوهش و انتشارات است.

وی با اشاره به اینکه این مرکز در چارچوب قوانین و مقررات آیین نامه مرکز وکلای قوه قضاییه تاکنون موفق عمل کرده است، گفت: از سال ۹۸ آزمون سراسری وکالت در استان برگزار شد که کمک بزرگی برای داوطلبان است زیرا بیش از یک‌هزار نفر داوطلب در استان داریم که قبل از تشکیل مرکز وکلا، این افراد برای شرکت در آزمون به تهران مهاجرت می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس مرکز وکلای قوه قضاییه سیستان و بلوچستان افزود: در همان سال اول حدود یک‌هزار نفر و در سال ۹۹ حدود ۸۰۰ نفر داوطلب در این آزمون شرکت کردند که این افراد پس از قبولی در آزمون و مصاحبه و بخش های گزینشی به کمیسیون اختبار معرفی می‌شوند.

وی بیان کرد: تعداد اعضای کمیسیون اختبار بین پنج تا هفت نفر و گاهی بیشتر است که وظیفه آموزش کارآموزان را بر عهده دارند و کارآموزان بعد از ۱۸ ماه دوره کارآموزی و اخذ شرایط لازم مجددا در آزمون شرکت کرده و در صورت دریافت تمامی شرایط در مراسم تحلیف حضور یافته و پروانه پایه یک می‌گیرند.

عیسی زایی گفت: در مرکز وکلای قوه قضاییه سیستان و بلوچستان کمیسیونی با عنوان صیانت از حقوق عامه وجود دارد که وظیفه آن دفاع از حقوق انسان‌ها است تا خسارتی وارد نشود.

وی افزود: کمیسیون دیگری با عنوان بازرسی و نظارت و در حاشیه آن کمیسیون معاضدت، وکالت تسخیری و اتفاقاتی وجود دارد که در در وکالت تسخیری عموما پرونده‌های کیفری افرادی که بضاعت مالی خوبی ندارند به وکیل محول می‌شود.

رییس مرکز وکلای قوه قضاییه سیستان و بلوچستان با بیان اینکه وکالت معاضدتی در پرونده‌های حقوقی است ادامه داد: در وکالت اتفاقی نیز فرد دارای لیسانس حقوق قضایی، فقه و مبانی حقوق می‌تواند در طول سال سه پرونده از بستگان درجه یک خود را قبول کند اما باید در مرکز وکلای قوه قضاییه ثبت نام و در صورت قبولی در آزمون به مدت یکسال پروانه وکالت اتفاقی کسب کند.

وی اظهارداشت: مهمترین خدمت این مرکز این است که در تمامی محاکم قضایی و شورای حل اختلاف واحدی به عنوان ارشاد و معاضدت قضایی دارد که در این راستا افراد دارای مشکلات حقوقی می توانند از مشاوره به صورت رایگان بهره مند شوند.

عیسی زایی خاطرنشان کرد: تفاهم‌نامه‌ای نیز با اداره‌کل زندان‌های استان منعقد شده تا همکاران در طول ایام هفته در آنجا حضور یافته و به مددکارانی که مشکل مالی دارند مشاوره حقوقی رایگان ارائه دهند.

وی گفت: در آینده نیز در صورت همکاری مراجع قضایی سامانه ۱۲۹ در سیستان و بلوچستان به صورت تلفنی مشاوره حقوقی انجام می‌دهد.

رییس مرکز وکلای قوه قضاییه سیستان و بلوچستان با بیان اینکه حدود ۱۲۰ نفر وکیل در استان در زمینه وکالت فعالیت می‌کنند، افزود: از سال ۹۸ حدود ۸۰ نفر کارآموز جذب شده داریم که در حال آموزش هستند.

وی بیان کرد: متاسفانه در این استان بحث عدم مراجعه به وکیل و فرهنگ وکالت وجود دارد که باید مردم در این زمینه آگاه شده و به کار وکیل اهمیت دهند زیرا بسیاری از پرونده‌ها تنها با مشاوره و همراهی وکیل به سرانجام می‌رسد.

عیسی زایی خاطرنشان کرد: حدود هشت ماه است که دادسرای انتظامی وکلا در استان راه‌اندازی شده و اختلافات بین وکیل و موکل در این دادسرا مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی گفت: کمیته‌ای نیز با عنوان کمیته حل اختلاف وجود دارد که تلاش می‌کند اختلافات و درگیری‌ها در همان ابتدا حل و فصل شود.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان وکالت آزمون وکالت زاهدان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان وکالت آزمون وکالت سیستان و بلوچستان وکالت آزمون وکالت زاهدان عیسی زایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۱۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داوطلب شدن ۲۰ هزار خانوار در تیم‌های یاس / فعالیت ۲۰۰ مرکز توان‌بخشی در هلال‌احمر

رئیس جمعیت هلال‌احمر با اشاره به داوطلب شدن ۲۰ هزار خانوار در تیم‌های یاس، از فعالیت ۲۰۰ مرکز توان‌بخشی و ۱۵ بیمارستان در هلال‌احمر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر، پیرحسین کولیوند اظهار کرد: در شش برنامه توسعه گذشته هیچ اسمی از هلال‌احمر نبود، اما در برنامه هفتم توسعه به دستور رئیس مجلس، چهار حکم گرفتیم و این احکام به تصویب رسید و اگر در برنامه‌های بودجه‌ای سال‌های گذشته دقت کنید متوجه می‌شوید که چقدر به هلال‌احمر مجلس لطف داشته است.

وی با اشاره به اقدامات سال‌های اخیر هلال‌احمر افزود: در سازمان جوانان وقتی من آمدم در مجموع ۴۶۰ هزار نفر داوطلب داشتیم‌، اما امروز سه میلیون داوطلب جوان با هلال‌احمر همکاری می‌کنند، تیم‌های سحر برای کمک‌های روحی و روانی در مأموریت‌های مختلف مانند خوی، متروپل، زلزله ترکیه، افغانستان، لیبی و سوریه حضور مؤثر داشتند، در تیم‌های یاس ۲۰ هزار خانوار داوطلب شدند و توانستند چرخه کاری ایجاد کنند و به زنان سرپرست خانوار به درآمد رسیده‌اند.

رئیس جمعیت هلال‌احمر ادامه داد: تشکیل خانه‌های هلال که هم خدمات امدادی دارد و هم کاهش آسیب‌های اجتماعی جزو الگوهای موفق در صلیب سرخ عنوان شد، در سازمان داوطلبان ما حلقه وصل توان توانمندان و نیاز نیازمندان هستیم و با کمک مردم ۱۰ هزار تن مواد غذایی به غزه ارسال شد، یک خیر ۲۲ مغازه را به مبلغ ۷۰۰ میلیارد تومان به جمعیت هلال‌احمر اهدا کرد، زیرا اقدامات ما را دیده بود، همچنین خیر دیگری تصمیم دارد ۴۰ هکتار در کرج به هلال اهدا و سه آمبولانس خریداری و یک مرکز پشتیبانی کامل ایجاد کند.

کولیوند گفت: در سیل سیستان و بلوچستان سایر دستگاه‌ها با محوریت هلال امدادرسانی کردند و همه با هم بودیم؛ در جمعیت همه با هم هستیم و کسی تکی کار نمی‌کند، ۹۹ درصد پرونده‌های قضائی ما به نفع ما تمام شد، همه املاک خود را سند گرفتیم و اموالی را که از ما برده بودند پس گرفتیم؛ در گذشته پایگاه‌ها و انبارهای ما خالی بود، اما امروزه هم پایگاه از امدادگر و داوطلب و هم انبارها از تجهیزات و غذا پر شده است.

وی افزود: قبل از من، امدادگران ۲۴۰ ساعت کار کردند، اما یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بدون بیمه حقوق می‌گرفتند، اما امروزه شرایط کاری برای این افراد بسیار بهتر شده و جزو افرادی هستند که بسیار راضی شده‌اند، سازمان امداد و نجات در همه عملیات‌ها موفق بود و عالی‌ترین مقام فداکاری ترکیه را اردوغان به ما اهدا کرد.

رئیس جمعیت هلال‌احمر با اشاره به فعالیت ۲۰۰ مرکز توانبخشی و ۱۵ بیمارستان در هلال‌احمر ادامه داد: هلال‌احمر تجهیزات پزشکی نیز تولید می‌کند و اندام مصنوعی هوشمند نیز بومی‌سازی کرده‌ایم، داروخانه‌های هلال داروهای تخصصی را ارائه می‌دهند و اگر اجازه بدهند نمی‌گذاریم بیماری بدون دارو بازگردد، هلال‌احمر در کار سایر دستگاه‌ها دخالتی نمی‌کند، اما اگر کاری روی زمین باشد را انجام می‌دهد.

کولیوند با بیان اینکه فدراسیون و کمیته بین‌المللی حامی هلال‌احمر ایران هستند و همیشه از جمعیت هلال‌احمر برای جلسات مهم دعوت می‌کنند، گفت: کنگره اشغال فلسطین سال گذشته برگزار شد، ۹۰ عنوان تجاوز رژیم صهیونیستی را مستند کردیم و ۸۶ کشور آن را امضا کردند و به مراجع بین‌المللی ارجاع داده شد، همچنین بیانیه صلیب سرخ نتیجه کار ما بود که اسرائیل را رژیم اشغالگر اعلام کرد و از آنها خواست قوانین را رعایت کرده و با اسرا درست رفتار کنند.

وی با اشاره به حضور پررنگ زنان در هلال‌احمر و آموزش بیش از سه میلیون نفر در سال گذشته اضافه کرد: خدمات زنان در هلال‌احمر بی‌نظیر است و همچون مردان پای کار هستند، سال جاری نخستین کنگره شهدای بین‌المللی امدادگر را داریم که برای نشان دادن رشادت این افراد و تقدیر از اقدامات ایثارگرانه آن‌ها بسیار مفید است.

کد خبر 751730

دیگر خبرها

  • ۴۶۵ داوطلب استخدامی آموزش و پرورش در بردسکن با هم رقابت می‌کنند 
  • ارتقای راه‌های سیستان وبلوچستان به بزرگراه نیازمند ۳۰ همت
  • جشنواره ایی از ایده های دانش آموزان جنوب سیستان وبلوچستان
  • جشنواره خوارزمی، جشنواره ایی از ایده های دانش آموزان جنوب سیستان وبلوچستان
  • داوطلب شدن ۲۰ هزار خانوار در تیم‌های یاس / فعالیت ۲۰۰ مرکز توان‌بخشی در هلال‌احمر
  • داوطلب شدن ۲۰ هزار خانوار در تیم‌های یاس / فعالیت ۲۰۰ مرکز توانبخشی در هلال‌احمر
  • وکلا وظیفه سنگینی در حفظ جایگاه خود و وکالت دارند
  • وکلا نقش مهمی در برقراری صلح و سازش دارند
  • کشف ۲۲ میلیاردی کالای قاچاق در مرز‌های سیستان وبلوچستان
  • صدور مجوز حضور ۴۵۶ داوطلب شهرستان زیرکوه در کنکور اردیبهشت